HLEDE.net

...because open source matters

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Banner
Home Dobrobit životinja Blog festival

Blog festival

Pratite li glasajte za Nagrada publike CARNetovog logb festivala? Trebali bi. Jučer je bilo zanimljivo kao utrka formule. Nekoliko prijavljenih su napravili skripte koje su automatski dodavale glasove. I onda je utrka krenula; u početku glas po glas; nekoliko u minuti, no ubrzo su konkurentni stisnuli gas do daske (maksimalno ubrzali svoje skripte) i svaki refresh je broj glasova bio i za 50 veći i veći… sve do oko 70.000 tisuća. A jeeee…

Jedan od natjecatelja – Danči – koji je na kraju dana stigao na vodeću poziciju, na svom blogu je opisao sve detalje o robotima. Štoviše, danas je objavio cijelu skriptu (>>http://danci.blog.hr). Svaka čast Danči!

Tek nakon što je 'najpopularniji bloger' Danči na svom blogu sve reskrinkao, tata CARNet je odlučio reagirati. No, nije bio oštar; jednostavno je cjelokupno glasanje vratio na stanje od prije 7 dana – kada je sve bilo OK.

I sada krećemo… pa skoro od početka. Vodeći blog u ovom trenutku ima 52 glasa a Dobrobit i prava životinja je na 10. mjestu. Nije loše :).

Iskoristit ću priliku i pozvati vas da, ako vam se ovaj blog sviđa, to potvrdite glasom na http://statweb.carnet.hr/webfest2006/glasanje/.